شرکت تولید کننده سمعک رکستون در سال 1955 در کشور آلمان تاسیس شد.کمپانی رکستون به دلیل پیشرفت های فراوان در عرصه تولید تجهیزات کمک شنوایی،در سال 1994 توسط شرکت آلمانی زیمنس خریداری شد.
در سال 2019 شرکت رکستون زیر مجموعه کمپانی بزرگ WS Audiology که مالک برند های معروف سمعک زیمنس آلمان(سیگنیا)،ویدکس دانمارک و… می باشد،قرار گرفت.به همین دلیل تکنولوژی سمعک رکستون شباهت بسیار زیادی به تکنولوژی برندهای زیمنس(سیگنیا)،ادیوسرویس و ای ام دارد چرا که همه این برندها زیرمجموعه یک شرکت به نام WSA می باشند.
رکستون یکی از معتبرترین برندهای سمعک در دنیا می باشد و در بیش از 90 کشور دنیا دارای نمایندگی می باشد.
سمعک اکسیر، یکی از نمایندگی های رکستون در جهت ارایه خدمات این برند در شهر تهران می باشد.
از ویژگی های بارز سمعک رکستون می توان به کیفیت بالای صدا،ضدآب نانو،پردازشگر هوشمند،وایرلس بودن و قابلیت اتصال به موبایل،اشاره کرد.
یکی از مهمترین نکات مثبت رکستون مناسب بودن قیمت این برند است.سمعک رکستون به دلیل معروفیت کمتر نسبت به برند زیمنس، قیمت مناسب تری دارد و این می تواند یک فرصت مناسب برای کم شنوایانی باشد که بودجه زیادی برای خرید سمعک زیمنس ندارند ولی می خواهند سمعکی با تکنولوژی مشابه زیمنس داشته باشند.
سمعک رکستون شباهت بسیار زیادی از نظر ظاهری و تکنولوژی به سمعک زیمنس آلمان دارد به طوری که گاها تشخیص این دو سمعک از هم دشوار است چرا که هر دو توسط یک شرکت تولید می شوند.
سمعک های رکستون از نظر ظاهری در سه دسته تولید می شوند:
- داخل گوشی سفارشی و پیش ساخته(ITC,ITE,CIC)
- پشت گوشی معمولی (BTE)
- پشت گوشی سیم نازک(RIC)
در برند رکستون به سمعک های داخل گوشی سفارشی استرلینگ (Sterling)،به سمعک های نامرئی آماده و بدون نیاز به قالب گیری اینوکس(InoX)،به سمعک های ریک(پشت گوشی نامرئی)استلار Stellar و املار Emerald و در نهایت به سمعک های پشت گوشی رایج موزایکMosaic گفته می شود.
توانایی بلندگو های سمعک های رکستون به 4 دسته تقسیم می شود:
- S(ااستاندارد): توانایی نسبتا کمی برای بلند کردن صدا دارد و برای مناسب برای کم شنوایی درجه خفیف تا متوسط مناسب است.
- M(متوسط):توانایی نسبتا زیادی برای بلند کردن صدا دارد و کم شنوایی با درجه متوسط تا شدید مناسب است.
- P(قوی):قدرت زیادی در بلند کردن صدای محیط دارد و برای کم شنوایی با درجه شدید مناسب است.
- HP(بسیار قوی):توانایی بسیار زیادی در بلند کردن صدای محیط دارد و برای کم شنوایی های بسیار شدید و عمیق مناسب است.
شماره و رده بندی تکنولوژی سمعک های رکستون به ترتیب از ساده ترین به پیشرفته ترین :
- رده 10:جزو رده های اقتصادی و پایه رکستون بوده که دارای 12 کانال می باشد و ارزان ترین سمعک رکستون محسوب می شود.
- رده 20:جزو رده های اقتصادی و پایه رکستون بوده که دارای 16 کانال پردازشی می باشد و قیمت نسبتا مناسبی دارد.
- رده 30:دارای 20 کانال پردازشی بوده و جزو رده های نسبتا پیشرفته رکستون می باشد و قیمت متوسطی دارد.
- رده 40:دارای 24 کانال پردازشی بوده و جزو سمعک های هوشمند ضدآب محسوب می شود و نسبتا قیمت بالایی دارد.
- رده 60:دارای 32 کانال پردازشی بوده و جزو سمعک های پیشرفته هوشمند وایرلس رکستون محسوب می شود که قیمت بالایی دارد.
- رده80:دارای 40 کانال پردازشی بوده و پیشرفته ترین سمعک رکستون محسوب می شود.
سمعک های رکستون بر اساس سال تولید، از قدیمی ترین به جدیدترین، به ترتیب به موارد زیر دسته بندی می شوند:
- سمعک های تروکور رکستون(2018) Rexton TruCore
- سمعک های مایکور رکستون(2021)Rexton MyCore
- سمعک های موشن کور رکستون(2022)MotionCore
- سمعک های بایکور رکستون(2023)BiCore
- سمعک های ریچ رکستون(2024)Rexton Reach
انواع سمعک های Rexton TruCore:
سمعک های تروکور رکستون در دو نوع داخل گوشی و پشت گوشی مدل BTE تولید می شود.مدل های داخل گوشی نامرئی به 2 صورت سفارشی(با قالب گیری)و آماده(بدون نیاز به قالب گیری)تولید می شوند.
امروزه خانواده تروکور رکستون جزو سمعک های ارزان و نسبتا قدیمی محسوب می شوند و به کسانی که به دنبال خرید پیشرفته ترین سمعک های دنیا می باشند پیشنهاد نمی شود.
اما اگر به دنبال تهیه سمعک دولتی با قیمت و کیفیت مناسب می باشید،سمعک های این خانواده رکستون به شما توصیه می شود.
در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک اکسیر انواع سمعک های رکستون با قیمت های مختلف ارایه و تنظیم می شود.
سمعک پشت گوشی تروکور (Rexton BTE TruCore):
سمعک های پشت گوشی تروکور رکستون (Rexton BTE TruCore) در 4 قدرت مختلف استاندارد،متوسط،قوی و بسیار قوی تولید می شوند تا تمامی درجات کم شنوایی را پوشش دهند.طراحی این سمعک ها به گونه ای است که به راحتی در پشت لاله گوش بیمار قرار بگیرد.
تمامی تکنولوژی لازم جهت براورده کردن نیاز های یک فرد کم شنوا از جمله سیستم حذف فیدبک و کاهش سر و صدای محیط مشاهده می شود.
سمعک های پشت گوشی تروکور رکستون بهترین گزینه برای افراد مبتلا به پارگی پرده گوش می باشند چرا که این افراد در معرض عفونت گوش هستند و سمعک داخل گوشی برای این دسته از بیماران توصیه نمی شود.
انتخاب درجه قدرت سمعک بر عهده متخصص شنوایی بوده و جهت اخد نوبت و خرید سمعک رکستون می توانید با شماره درج شده در سایت سمعک اکسیر تماس بگیرید.
سمعک های داخل گوشی سفارشی تروکور رکستون :(Rexton Sterling TruCore)
سمعک های داخل گوشی سفارشی TruCore با استفاده از روش قالب گیری از گوش ساخته می شوند.یعنی ادیولوژیست از گوش بیمار قالب گرفته و مطابق شکل مجرای گوش بیمار،سمعک داخل گوشی ساخته می شود،یعنی قطعات سمعک که قبلا توسط رکستون تولید شده، داخل قالب گوش بیمار در لابراتوار کلینیک سمعک اکسیر جایگذاری می شود.اگر اندازه مجرای گوش بزرگ باشد،سمعک می تواند بسیار کوچک ساخته شود که به آن سمعک نامرئی یا IIC گفته می شود.
تمامی سمعک های نامرئی رکستون تروکور رکستون ضدآب و وایرلس بوده و قابلیت اتصال به موبایل را دارند.این سمعک ها قابلیت پوشش درجات کم شنوایی خفیف تا متوسط را دارند.
سمعک های داخل گوشی آماده تروکور (Rexton InoX TruCore)
این نوع از سمعک های داخل گوشی رکستون نیاز به قالب گیری ندارند و از قبل در کارخانه رکستون تولید و مونتاژ شده اند.چند سایز مختلف پوشش پلاستیکی مشابه پلاستیک هندزفری تولید شده که با تعویض آن می توانید سایز دلخواه خود را انتخاب کنید.
سمعک های نامرئی آماده، برای کسانی که درجه کم شنوایی خفیفی دارند و تجربه خوبی از سمعک های سفارشی با قالب گیری نداشته اند،مناسب می باشد.
تمامی سمعک های نامرئی و داخل گوشی آماده رکستون ضدآب بوده و دارای IP68 می باشند.همچنین می توان از طریق بلوتوث این سمعک ها را به موبایل و تلویزیون متصل کرد.
تکنولوژی سمعک های رکستون مدل TruCore:
تکنولوژی voice Ranger:
با استفاده از این تکنولوژی رکستون می توانید که در محیط های پرسرو صدا به راحتی صحبت های مخاطب خود را متوجه شوید.تکنولوژی ویس رنجر سمعک تروکور رکستون باعث می شود که نویز محیط کاهش یابد و میکروفن سمعک بیشتر به سمت دهان گوینده متمرکز شود.
تکنولوژی Reverb Reduce:
این تکنولوژی باعث کاهش اکوی صدا می شود.کاربران سمعک گاها در محیط هایی که انعکاص صدا وجود دارد(مثل اتاق خالی)ممکن است اذیت شوند و قادر به درک مکالمات دیگران نباشند.این تکنولوژی باعث حذف یا کاهش اکوی محیط می شود تا کاربر سمعک احساس خوبی داشته باشد.
تکنولوژی XPhone:
با کمک این تکنولوژی می توانید صدای مکالمه تلفن را به صورت همزمان در 2 گوش خود بشنوید.در گذشته افرادی که از دو سمعک استفاده می کردند، تنها از طریق گوشی که تلفن را بر روی آن قرار می دادند، قادر به شنیدن بودند.
اما در سال های اخیر با تولید سمعک های بلوتوثی،این قابلیت وجود دارد که صدا از یک سمعک به سمعک دیگر به صورت وایرلس منتقل شود تا شخص بتواند صدای مکالمه تلفن را به صورت همزمان در دو گوش خود بشوند.
این تکنولوژی باعث می شود که مکالمات تلفنی برای فرد کم شنوا واضح تر باشد.
تکنولوژی Music Enhancer:
این تکنولوژی وقتی وارد یک محیط موزیکال مثل کافه می شوید،به صورت اتوماتیک فعال می شود.با کمک این ویژگی سمعک رکستون می توانید که صدای موزیک را با کیفیت بالاتری بشنوید.
تکنولوژی Bluetooth Compatible:
با کمک این فناوری می توانید سمعک خود را به سایر لوازم جانبی همچون موبایل و تلویزیون متصل کنید.اتصال سمعک به موبایل و تلویزیون باعث می شود که صدای مکالمات تلفنی و برنامه های تلویزیونی واضح تر شنیده شود.
تکنولوژی Tinnitus function:
افراد مبتلا به وزوز گوش می توانند از تکنولوژی TruCore Rexton استفاده کنند.این تکنولوژی سمعک باعث تولید صدای نویز در محل آسیب دیده عصب گوش می شود و باعث می شود که صدای وزوز بیمار غیر قابل شنیدن شود.به مرور زمان وزوز شخص می تواند به طور کلی ضعیف یا قطع شود.
این تکنولوژی بر پایه مباحث روانشناسی و فریب دادن مغز جهت فراموش کردن وزوز گوش طراحی شده است.
انواع سمعک های رکستون مایکور(MyCore Rexton):
سمعک پشت گوشی مایکور (Rexton BTE MyCore):
سمعک های پشت گوشی BTE مایکور رکستون که موزاییک نامیده می شوند در دو مدل قوی(باتری 13) و متوسط(باتری 312) تولید می شوند.
مدل قوی که از باتری شماره 13 تغذیه می کند برای درجه کم شنوایی شدید و مدل متوسط که از باتری 312 تغذیه می کند برای درجه کم شنوایی ملایم تا شدید تولید می شود.
سمعک پشت گوشی باتری 13 نیاز به قالب گیری دارد اما در مدل باتری 312 امکان استفاده از قالب آماده(دام) و تیوب ظریف تر وجود دارد.
همچنین سمعک پشت گوشی باتری 13 اندازه بزرگتری نسبت به مدل 312 دارد.از نظر تکنولوژی این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارند و تنها در اندازه باتری و توانایی در بلند کردن صدا با هم تفاوت دارند.
سمعک های پشت گوشی نسل مایکور رکستون از نظر تکنولوژی پیشرفته تر و گران قیمت تر از سمعک های نسل قبلی رکستون یعنی تروکور می باشند.
سمعک داخل گوشی آماده مایکور (Mycore Rexton InoX):
سمعک های داخل گوشی آماده MyCore رکستون نیاز به قالب گیری ندارند و این سمعک ها دارای پوشش های پلاستیکی هستند که در سایز های مختلف تولید می شوند.کاربر سمعک می تواند پوشش مناسب با سایز مجرای خود را انتخاب کند.
این سمعک ها از نظر تکنولوژی تفاوت چندانی با سمعک های داخل گوشی سفارشی ندارند و از نظر اندازه تقریبا در یک سطح قرار دارند.سمعک های نامرئی InoX نسل MyCore تکنولوژی هوشمندانه تری نسب به نسل قبلی یعنی TruCore دارند.
سمعک های داخل گوشی اینوایکس مایکور رکستون، قابلیت اتصال به موبایل و تغییر صدا توسط کاربر از طریق اپلکیشن رکستون را دارند.
منبع تغذیه باتری سمعک های اینوایکس رکستون باتری شماره 10 بوده که هر باتری طول عمر 3 الی 4 روزه دارد.این مدل از سمعک نامرئی رکستون فاقد شارژر می باشد و تنها از باتری یکبار مصرف تغذیه می کند.
سمعک های داخل گوشی سفارشی مایکور (MyCore Sterling Rexton):
در شرکت رکستون،به سمعک های داخل گوشی سفارشی که برای تولید آن ها نیاز به قالب گیری می باشد استرلینگ گفته می شود.
سمعک های استرلینگ رکستون در لابراتوار و در داخل ایران مونتاژ می شوند.سمعک های نامرئی رکستون بیشتر از نوع سفارشی هستند چرا که سمعک های داخل گوشی آماده ممکن است برای همه افراد،به طور کامل در داخل مجرای گوش قرار نگیرد.
سمعک های Rexton Sterling MyCore وایرلس بوده و قابلیت اتصال به سمعک دوم در گوش دیگر را دارند.همچنین این سمعک ها قادر هستند که به گوشی متصل شوند تا کاربر بتواند صدای آن را از طریق اپلکیشن به راحتی تغییر دهد.
سمعک های داخل گوشی استرلینگ رکستون از باتری 10 تغذیه می کنند و طول عمر هر باتری حدود 3 الی 4 روز می باشد.در مدل از سمعک های داخل گوشی سفارشی باتری قابل شارژ وجود ندارد.
ویژگی های سمعک های Rexton MyCore:
- Direct Streaming:
سمعک های مایکور رکستون قادر هستند که به صورت مستقیم و بدون نیاز به وجود رابط یا وسیله دیگری به گوشی های همراه آیفون متصل شوند.
همچنین این سمعک ها قادر هستند که با کمک دستگاه Smart Transmitter به تلویزیون یا لپتاپ متصل شوند تا صدای خروجی این دستگاه ها را از طریق سمعک خود با وضوح بسیار بالا بشنوند.
- My Voice:
بسیاری از کاربران سمعک از شنیدن صدای خود در هنگام استفاده از سمعک شکایت دارند.با کمک تکنولوژی My voice رکستون این مشکل رفع شده است و کاربر سمعک صدای خود را طبیعی می شنود.
- Stereo iLock:
این تکنولوژی در محیط های پر سر و صدا به صورت اتوماتیک فعال می شود.در محیط های پرسر و صدا فهم صحبت های طرف مقابل برای شخص کم شنوایی که از سمعک استفاده می کند ممکن است کمی دشوار باشد.
در سمعک های پشت گوشی رکستون این تکنولوژی از ضبط صداهای پشت سر و طرفین صرف نظر کرده و فقط صدایی که از روبرو می آید را ضبط می کند و همین باعث می شود تا کاربر سمعک به راحتی صحبت های شخصی که در روبرو صحبت می کند را درک کند.
- Intelligent Feedback Preventer :
شنیدن صدای سوت سمعک یکی از بزرگترین نگرانی های کاربران سمعک است.با کمک این تکنولوژی هوشمند سمعک رکستون نسل مایکور دیگر نگرانی برای این موضوع وجود ندارد.متخصص شنوایی می تواند با فعال کردن این تکنولوژی احتمال سوت زدن سمعک را به صفر برساند.
- Dynamic Extender
این تکنولوژی با وسیع کردن محدوده تراکمی سمعک باعث افزایش شنیدن فرکانس های وسیع تر می شود.کاربر سمعک با کمک این ویژگی می تواند صدا را طبیعی تر بشنود.
سمعک های رکستون موشن کور(Rexton MotionCore)
سمعک های رکستون موشن کور جزو مدل های پیشرفته برند رکستون محسوب می شوند که در سال های 2021 الی 2022 وارد بازار شنوایی سنجی شدند.تمامی سمعک های رکستون MotionCore هوشمند و وایرلس بوده و بعضی از مدل های آن همچون مدل M-Core B-Li شارژی می باشد.
تفاوت قابل توجه سمعک های Rexton MotionCore با نسل های قبلی در تولید سمعک های شارژی و قابل اتصال به اندروید است که در نسل های قبلی مشاهده نمی شود.
همچنین در این نسل، یک مدل سمعک جدید به نام M-Core SR تولید شده که یک مدل سمعک ریک با طراحی باریک و بسیار جذاب می باشد که قابلیت شارژ نیز دارد.
یکی از بزرگ ترین نکات مثبت سمعکه های نسل M-Core رکستون تنوع زیاد و پوشش دادن همه نیاز های کم شنوایان است.انواع سمعک های شارژی پشت گوشی BTE و RIC در قدرت ها و اندازه های مختلف و دو مدل شارژی و غیر شارژی در نسل موشن کور دیده می شود.
قیمت سمعک های رکستون موشن کور به دلیل پیشرفته تر بودن،بالاتر از نسل های قبلی همچون تروکور و مایکور می باشد.اما در میان مدل های مختلف موشن کور نیز اختلاف قیمت وجود دارد.به طور مثال قیمت Rexton M-Core SR رده 60 بالاتر از قیمت سمعک رکستون M-Core SR از رده 40 می باشد.همانطور که در اول این مطلب گفته شد هرچقدر عدد بعد از مدل سمعک رکستون بالاتر باشد پیشرفته تر و در نتیجه قیمت بیشتری دارد.
مدل های این نسل در 5 رده کیفی 80،60،40،30،20 تولید می شوند که رده 20 ارزان ترین سمعک و رده 80 گران ترین و پیشرفته ترین سمعک این نسل محسوب می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت انواع سمعک های رکستون می توانید با شماره تماس درج شده در سایت سمعک اکسیر تماس بگیرید.
انواع سمعک های رکستون موشن کور:
- سمعک های پشت گوشی شارژی M-Core B Li :
- سمعک پشت گوشی مدل ریک شارژی و غیرشارژی M-Core R:
- سمعک پشت گوشی ریک سایز باریک شارژی M-Core SR:
- سمعک داخل گوشی آماده بدون نیاز به قالب گیری M-Core iX:
سمعک رکستون M-Core B-Li:
سمعک های رکستون پشت گوشی با طراحی معمولی و رایج در نسل موشن کور B-Li نامیده می شوند.تمامی این سمعک ها وایرلس و قابل شارژ می باشند و در سه قدرت متوسط (M)،قوی(P) و بسیار قوی(HP)تولید می شوند تا تمامی درجات مختلف کم شنوایی از خفیف تا بسیار شدید را پوشش دهند.
قابلیت نگهداری شارژ در این سمعک ها 60 ساعت می باشد که یک ویژگی بسیار مثبت برای سمعک های شارژی این نسل محسوب می شود.
سمعک رکستون M-Core R:
سمعک های ریک یا همان سمعک های پشت گوشی سیم نازک در نسل موشن کور M-Core R نامیده می شوند که در دو مدل سمعک شارژی و غیرشارژی تولید می شوند.در مدل غیر شارژی از باتری 312 استفاده می شود.سمعک های ریک رکستون در این نسل دارای 3 قدرت مختلف متوسط،قوی و بسیار قوی می باشند که به ترتیب برای درجه های کم شنوایی خفیف تا بسیار شدید مناسب می باشند.
تمامی سمعک های RIC نسل M-Core برند رکستون ضدآب و وایرلس بوده و قابلیت اتصال مستقیم به موبایل و تغییر صدا از طریق اپلکیشن را دارند.
سمعک های رکستون M-Core SR:
سمعک های رکستون M-Core SR همان سمعک های ریک هستند اما با طراحی جدید و متفاوت که جایزه زیباترین طراحی سمعک سال را دریافت کردند.تمامی این سمعک ها شارژی بوده و دارای یک طراحی باریک و بلند می باشند.
سمعک های Rexton M-Core SRدارای قابلیت اتصال مستقیم به گوشی های ios و اندروید می باشند و از این طریق می توان سمعک را به هندزفری تبدیل کرد.
تمامی سمعک های این مدل رکستون هوشمند بوده قابلیت نگهداری شارژ آن ها 60 ساعت می باشد.
سمعک های رکستون M-Core iX:
سمعک های داخل گوشی حلزونی که نیاز به قالب گیری ندارند InoX نامیده می شود که در این نسل به آن M-Core iX گفته می شود.
این سمعک ها به صورت آماده در کارخانه رکستون از قبل تولید و مونتاژ شده اند و نیاز به قالب گیری و مونتاژ داخلی ندارد.
تمامی سمعک های این نسل هوشمند و وایرلس بوده و از باتری شماره 10 تغذیه می کنند.
ویژگی های سمعک های رکستون MotionCore:
- ویژگی Motion Sensor:
یک سمعک ایده آل همواره باید در حال پردازش صدای محیط باشد،مخصوصا زمانی که شخص در حال حرکت باشد.سمعک های این نسل رکستون به کمک تکنولوژی موشن سنسور 20 برابر سریع تر از نسل های قبلی صدای محیط را در حین حرکت پردازش می کنند.
با ویژگی Motion Sensor سمعک رکستون دیگر نباید نگران عبور ناگهانی ماشین در خیابان حین قدم زدن باشید چرا که این تکنولوژی صدای ماشین را سریعا تشخیص داده و کاهش می دهد.
- ویژگی Streaming:
در نسل های قبلی رکستون سمعک ها فقط قادر بودند که به ios متصل شوند اما در این نسل سمعک ها علاوه بر گوشی آیفون قابلیت اتصال به اندروید را نیز دارند.با کمک این تکنولوژی می توانید سمعک خود را هندزفری تبدیل کنید و مکالمات تلفنی یا حتی آهنگ را با سمعک خود گوش دهید.
- ویژگی High Resolution Soundpro
این ویژگی سمعک تمامی اطلاعات ورودی که سمعک از محیط را دریافت می کند را با هم ترکیب کرده و بهترین خروجی را به کاربر ارایه می دهد.بهترین نکته مثبت این تکنولوژی در محیط های پرسروصدا می باشد که باعث افزایش درک گفتار می شود.
- ویژگی Rechargeability
با کمک این تکنولوژی سمعک شما با خرید باتری سمعک خداحافظی خواهید کرد.سمعک های قابل شارژ رکستون با باتری قدرتمند لتیومی قادر هستند که با یکبار شارژ تا 60 ساعت کار کنند.
- ویژگی App Rexton:
با نصب اپلکیشن رکستون بر روی گوش خود می توانید سمعک وایرلس خود را به گوشی متصل کرده و شدت صدای آن را به دلخواه خود کنترل کنید.
سمعک های رکستون بایکور(Rexton BiCore):
سمعک های رکستون بایکور جزو بهترین سمعک های برند رکستون محسوب می شوند که از آخرین تکنولوژی های سال 2023 برخوردار می باشند.این سمعک ها 5 رده تکنولوژی 80،60،40،30،20 تولید می شوند که رده 80 پیشرفته ترین مدل آن محسوب می شود.
تمامی سمعک های نسل بایکور رکستون دیجیتال هوشمند بوده و قابلیت اتصال مستقیم به انواع گوشی های همراه و تبدیل شدن به هندزفری را دارند.
در نسل بایکور رکستون برخلاف نسل قبلی(موشن کور)، سمعک نامرئی مدل سفارشی با قالب گیری و سمعک پشت گوشی غیر شارژی مشاهده می شود.
در نسل BiCore رکستون، سرعت پردازش صدا و قابلیت تشخیص و کاهش نویز محیط تقویت شده است.همچنین احتمال سوت زدن سمعک در این نسل تقریبا صفر در صد می باشد.قابلیت ضد تعریق و شامپو ویژگی جدید دیگری که به این سمعک ها اضافه شده است.
انواع سمعک های رکستون BiCore:
Bicore B-Li Rugged:
سمعک پشت گوشی شارژی نسل بایکور با قابلیت نگهداری شارژ تا 39 ساعت B Li Rugged نامیده می شود.این سمعک مناسب درجه شدید کم شنوایی می باشد که قابلیت اتصال به گوشی همراه را نیز دارد.
ولوم کم و زیاد کردن شدت صدا بر روی این سمعک تعبیه شده تا کاربر در صورت نیاز امکان تغییر صدا را داشته باشد هرچند که این مدل سمعک قابلیت تنظیم با اپلکیشن موبایل را نیز دارد.
این مدل از سمعک در پشت لاله گوش قرار می گیرد و صدا به کمک یک شلنگ و قالب وارد گوش می شود.
BiCore B:
بایکور بی سمعک پشت گوشی غیرشارژی نسل بایکور برند رکستون می باشد که از باتری های یکبار مصرف تغذیه می کند.
مصرف باتری در این مدل از سمعک ها به شدت کاهش پیدا کرده و در مدل سمعک پشت گوشی High Power باتری قادر است تا 229 ساعت بدون استفاده از بلوتوث موبایل و تا 60 ساعت با استفاده مداوم از بلوتوث موبایل فعالیت کند.
سمعک های Rexton BTE BiCore در سه قدرت مختلف HP,P,M تولید می شوند که سایز M کوچکترین اندازه و سایز HP بزرگترین اندازه و البته بیشترین توان در بلند کردن صدا را دارد.
سمعک ریک شارژی BiCore R Li:
سمعک های ریک شارژی نسل بایکور کوچکتر از نسل قبلی طراحی شده اند و دارای تکنولوژی دیجیتال هوشمند می باشند.این سمعک ها در پشت گوش قرار گرفته و صدا از طریق یک سیم بسیار نازک وارد مجرای گوش می شود.سمعک های ریک رکستون به شدت کم دید هستند و گاها سمعک پشت گوشی نامرئی نامیده می شوند.
این سمعک ها وایرلس و ضدآب بوده و قابلیت اتصال به موبایل را نیز دارند.شارژر این سمعک ها قابلیت حذف رطوبت سمعک را نیز دارند.
سمعک ریک غیرشارژی BiCore R312:
سمعک ریک غیر شارژی رکستون بایکور تنها در یک مدل و اندازه طراحی می شود.باتری این سمعک یکبار مصرف بوده و طول عمر آن در صورتی که از بلوتوث سمعک استفاده نشود،90 ساعت می باشد.
BiCore Slim RIC:
سمعک ریک باریک رکستون در نسل بایکور کوچکتر از نسل قبلی طراحی شده است.سمعک BiCore Slim RIC که معادل سمعک استالیتو AX زیمنس می باشد برای درجات کم شنوایی خفیف تا شدید مناسب می باشد.
این نوع سمعک دارای مدل Cross نیز می باشد که ویژه افرادی است که فقط یک گوش آن ها دچار کم شنوایی شده است و گوش دیگر طبیعی می باشد.
BiCore Custom Li:
سمعک داخل گوشی حلزونی یا نامرئی که در داخل کلینیک شنوایی سنجی به صورت سفارشی برای سایز گوش بیمار ساخته می شود در نسل بایکور Custom Li نامیده می شود.برای تولید این نوع از سمعک ها نیاز است که از گوش بیمار با خمیر مخصوص قالب گرفته شود.
این مدل سمعک برای کسانی که از استفاده از سمعک خجالت می شکند طراحی شده است چرا که قطعات آن بسیار کوچک طراحی شده و می تواند به صورت غیرقابل دید ساخته شود.
تمامی سمعک های دیجیتال داخل گوشی BiCore Custom Li رکستون هوشمند و وایرلس بوده و در مقابل نفوذ آب مقاومت IP68 دارند.
این مدل از سمعک ها فاقل باتری قابل شارژ می باشند و تنها از باتری یکبار مصرف شماره 10 تغذیه می کنند که سه الی چهار روز یکبار باید تعویض شوند.
ویژگی سمعک های رکستون BiCore:
SOUND DEMO
با کمک این تکنولوژی صدا به صورت طبیعی و با کیفیت دریافت می شود بدون اینکه نویز محیط بر روی آن تاثیر منفی داشته باشد.
Anti Feedback:
یک سیستم قدرتمند چند لایه جدید که باعث حذف سوت و فیدبک آزاردهنده سمعک می شود.
Sweat and shampoo proof:
یکی از بزرگترین علت خرابی سمعک ها نفوذ شامپو در حمام و عرق گوش به داخل سمعک می باشد.این ویژگی جدید باعث کاهش چشمگیر خرابی سمعک های جدید می شود.
Battery Saving:
در سمعک های جدید رکستون قابلیت کاهش مصرف باتری اضافه شده تا باتری عمر طولانی تری داشته باشد.
scratch resistant water and:
بدنه سمعک های نسل بایکور رکستون ضدخش بوده و مدارات داخلی آن ضدآب IP68 می باشند.
Tinnitus Manager:
اگر دچار وزوز گوش می باشید این ویژگی سمعک بایکور رکستون به کمک شما می آید.با کمک این تکنولوژی یک صدای نویز شبیه به صدای برفک تلویزیون به گوش شما ارایه می شود تا صدای وزوز گوش خود را فراموش کنید.
سمعک های ریچ رکستون (Rexton Reach)
سمعک ریچ رکستون در اوایل سال 2024 معرفی شد و از نظر تکنولوژی یک سمعک بسیار پیشرفته محسوب می شود چرا که در آن از تکنولوژی هوش مصنوعی استفاده شده است.
اگر در محیط های شلوغ و نویزی در شنیدن صحبت های دیگران مشکل دارید،سمعک های نسل ریچ رکستون می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای شما باشد.
تمامی سمعک های این نسل از دو مدل پشت گوشی نامرئی ریک و داخل گوشی می باشد که همگی وایرلس و ضدآب می باشند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره سمعک های Rexton Reach می توانید به صفحه “بهترین سمعک های سال 2024” مراجعه کنید.
ویژگی های سمعک های ریک Rexton Reach:
- پوشش صدای چند گوینده:
کاربر سمعک می تواند با کمک این تکنولوژی به صحبت های چند نفر به صورت همزمان به طور واضح و دقیق گوش دهد.
میکروفن مدل های قبلی قادر بودند که فقط به سمت یک گوینده فوکوس کنند.
- تکنولوژی تشخیص و حذف سوت هوشمند:
با استفاده از تکنولوژی هوشمند حذف سوت سمعک ریچ رکستون دیگر نگرانی درمورد سوت زدن سمعک وجود ندارد.
- سیستم تشخص نویز در محیط های مختلف:
سمعک ریچ رکستون یک سمعک مجهز به هوش مصنوعی می باشد و با کمک این تکنولوژی سمعک قادر است نویز های مختلف با شدت ها و فرکانس های متفاوت را تشخیص داده و کاهش دهد تا کاربر سمعک قادر باشد که به راحتی به صحبت های دیگران گوش دهد.
- سیستم صدادرمانی وزوز:
با کمک این تکنولوژی پیشرفته سمعک به نقاط آسیب دیده عصب و حلزون صدای نویز با دامنه فرکانسی کوتاه ارسال می کند تا به درمان وزوز بیمار کمک کند.
- لایه ضد عرق:
عرق یکی از اصلی ترین عوامل خراب کننده سمعک است.تکنولوژی ضد تعریق همراه با لایه نانوی ضدآب می تواند میزان و احتمال خرابی سمعک های ریچ رکستون را به شدت کاهش دهد.