سمعک ریساند اولین برند کمپانی دانمارکی GN و چهارمین برند معروف سمعک در دنیا می باشد. کمپانی GN یکی از قدیمی ترین و بزرگترین شرکت های تولید کننده سمعک در جهان است که مالک سه برند معروف ریساند، بلتون و اینترتون می باشد.
این کمپانی دانمارکی برای اولین بار در سال 1869 در راستای تولید و راه اندازی دستگاه تلگراف شروع به بکار کرد و بعد از جنگ جهانی دوم تولید اولین سمعک های آنالوگ این کمپانی را آغاز کرد تا در هدف بهبود مشکلات شنوایی قدم بردارد.
اولین تکنولوژی انتقال اطلاعات بین سمعک بلوتوثی و سایر لوازم الکتریکی با موج بلوتوث 2.4 هرتز توسط شرکت ریساند عرضه شد که تحول بزرگی در سرعت پردازش سمعک های بلوتوثی ایجاد کرد.
برند سمعک ریساند با تولید انواع سمعک های پشت گوشی و داخل گوشی در قدرت های مختلف تنوع لازم را برای مراجعه کنندگان ایجاد کرده است.
3 ویژگی مهم و بارز سمعک های ریساند، خرابی کم، توانایی بالا در بلند کردن صدا و ضدآب بودن می باشد.
سمعک ریساند در بیش از 100 کشور در دنیا دارای نمایندگی می باشد که این خود نشان دهنده توجه بالا به ارائه خدمات در این کمپانی می باشد. کلیه خدمات تجویز و تعمیر سمعک های ریساند در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک اکسیر به عنوان یکی از نمایندگی های سمعک ریساند در تهران انجام می شود.
در ادامه با ویژگی ها و مشخصات انواع سمعک های ریساند بیشتر آشنا می شویم.

ویژگی های سمعک ریساند:

میکروفن هوشمند 360 درجه:

میکروفن هوشمند سمعک های ریساند قادر هستند تا به صورت 360 درجه و در تمام جهت ها به صورت اتوماتیک صحبت های شخص گوینده را تشخیص داده و با کاهش نویز اضافی، درک گفتار را برای کاربر سمعک بهبود ببخشند.

این سیستم باعث افزایش درک صحبت های دیگران در تمام جهات می باشد.

تفکیک هوشمند فرکانس صدا:

در سمعک های جدید ریساند میکروفن ها قادر هستند تا فرکانس های مختلف صدا را به دو بخش زیر و بم تفکیک کرده و سپس پردازش های مختلف بر روی آن انجام بدهند.

به طور مثال در تکنولوژی Directional Mix میکروفن سمعک ریساند به صداهای فرکانس بم محیط در تمام جهات(جلو، عقب و طرفین شخص شنونده)اجازه ورود به سمعک را می دهد اما برای صداهای فرکانس بالا(صداهای تیز)فقط زمانی که یک شخص صحبت می کند اجازه ورود می دهد.

این امر باعث افزایش وضوح کلمات در حین شنیدن صداهای محیط می شود.

سیستم کاهش نویز هوشمند:

برای کاربران سمعک گاها شنیدن صداهای آرام محیط مثل صدای موتور یخچال در منزل یا کولر ممکن است آزار دهنده باشد. تکنولوژی کاهش نویز سمعک های ریساند به صورت هوشمند این صداها را تشخیص داده و کاهش می دهد تا کاربر سمعک احساس آرامش کند.

سیستم کاهش نویز سمعک در مکان خای خیلی شلوغ مثل خیابان نیز فعال می شود و با کاهش صدای موتور و ماشین به شنونده کمک می کند تا صحبت های دیگران را بهتر متوجه شود.

این تکنولوژی باعث القای حس آرامش به شنونده و همچنین افزایش وضوح صحبت های دیگران در مکان های پرسر و صدا می شود.

سیستم متراکم کننده صدا:

این تکنولوژی سمعک ریساند باعث افزایش وضوح صدا در افرادی که کم شنوایی شدیدی دارند می شود.

در این سیستم صداهای فرکانس بالا که برای افراد با کم شنوایی بسیار شدید واضح نیست قابل شنیدن می شوند.

این سیستم باعث می شود تا شخص کم شنوا به کمک سمعک خود تمامی صداها را با فرکانس های مختلف بشنود.

تکنولوژی حذف سوت(فیدبک)سمعک:

تکنولوژی حذف سوت در سمعک های ریساند به صورت چند لایه و قدرتمند عمل می کنند، به این معنی که لایه اول صدای سوت سمعک را حذف می کند و اگر سوت سمعک حذف نشد لایه دوم فعال می شود.

با کمک این تکنولوژی احتمال سوت زدن سمعک ریساند صفر درصد است.

تکولوژی حذف صداهای ناگهانی و صدای باد:

شنیدن صداهای خیلی بلند مثل صدای انفجار یا برخورد دو ماشین به هم ممکن است برای کاربر سمعک یک کابوس باشد.

اما با کمک تکنولوژی Impulse Noise Reduction و Wind Guard  صداهای بلند ناگهانی و صدای باد خیلی سریع و به صورت هوشمند تشخیص داده شده و به میزان زیادی کاهش می یابند.

پوشش نانوی ضدآب:

اگر بخواهیم ضدآب ترین سمعک دنیا را معرفی کنیم بدون شک سمعک ریساند بهترین سمعک در مقابل نفوذ آب می باشد. شما می توانید بدون هیچ نگرانی در زمان بارش باران یا برف از سمعک خود استفاده کنید بدون اینکه دچار خرابی شود.

توجه داشتید سمعک ضدآب به معنای سمعک ضدعرق یا ضدمواد شوینده نیست. برخی با سمعک خود به ورزش می روند و یا وارد حمام می شوند که اینکار اشتباه است و ممکن است به سمعک آسیب بزند.

 اتصال مستقم به موبایل:

در جدیدترین سمعک های ریساند تکنولوژی اتصال مستقیم به گوشی هوشمند اضافه شده است تا کاربر سمعک بتواند موبایل خود را از طریق بلوتوث به سمعک متصل کند.

با کمک این تکنولوژی شخص کم شنوا قادر است صدای تلفن را از طریق سمعک خود با وضوح بسیار بالایی بشوند بدون اینکه نیاز باشد گوشی همراه را بر روی گوش قرار دهد.

باتری قدرتمند قابل شارژ:

سمعک های جدید شارژی برند ریساند توانایی بالایی در نگهداری شارژ دارند به طوری که با چند ساعت شارژ می توانید به مدت 30 ساعت از سمعک خود استفاده کنید که زمان قابل قبولی است.

اپلکیشن موبایل:

برند ریساند همانند سایر برندهای سمعک دارای اپلکیشن می باشد که با نصب آن بر روی گوشی همراه خود قادر خواهید بود تا صدای سمعک خود را به دلخواه تغییر دهید.

خرید سمعک ریساند:

جهت خرید سمعک ریساند در مرحله اول لازم است که به کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مراجعه کنید تا شنوایی شما توسط متخصص شنوایی و دستگاه های شنوایی سنجی  ارزیابی شود.بعد از ارزیابی شنوایی ادیولوژیست (متخصص شنوایی) جهت خرید سمعک ریساند مناسب به شما مشاوره می دهد.

در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک اکسیر با استفاده از کادر مجرب و تجهیزات پیشرفته بهترین مشاوره و بهترین سمعک ها جهت خرید در اختیار شما عزیزان قرار داده می شود.

انواع سمعک ریساند:

سمعک های دیجیتالی ریساند در دو مدل پشت گوشی و داخل گوشی در سالیان مختلف و در  نسل های مختلف تولید شده اند که در این قسمت به انواع سمعک های ریساند به ترتیب نسل و سال می پردازیم.

سمعک ریساند لینکس کواترو Resound LiNX Quatro  

ریساند لینکس کواترو در سال 2018 معرفی و جایگذین مدل قدیمی تر یعنی لینکس سه بعدی (LiNX 3D) شد.در این مدل از سمعک ریساند کیفیت صدا ارتقا یافته و کاربران سمعک رضایت بیشتری از شنوایی نسبت به نسل های قبلی دارند.

سمعک ریساند لینکس کواترو ضدآب نانو و هوشمند بوده و همچنین قابلیت اتصال به تمامی گوشی های همراه از جمله آیفون و اندروید را دارد.

با نصب اپلکیشن Resound  بر روی گوشی همراه خود می توانید صدای سمعک خود را به دلخواه تنظیم کنید.

در مدل ریساند لینکس کواترو سرعت پردازش صدا نسبت به نسل قبلی 2 برابر افزایش یافته و همچنین سی درصد از مصرف باتری صرفه جویی شده است.

 این نسل از برند ریساوند در شکل های مختلف داخل گوشی و پشت گوشی ریک برای انواع درجات کم شنوایی تولید می شوند.

سمعک های پشت گوشی سیم نازک یا همان ریک این برند که ظاهر زیبایی نیز دارند دو دو مدل باتری قابل تعویض و شارژی تولید می شوند.

مدل باتری یکبار مصرف ReSound LiNX Quattro RIE 62 و مدل شارژی ReSound LiNX Quattro RIE 61 نام دارد.

هر کدام از این مدل های سمعک در سه سطح تکنولوژی 5،7 و 9 تولید می شوند که عدد5 به معنای اقتصادی ترین، عدد 7 سطح متوسط و عدد 9 به معنای پیشرفته ترین سمعک ریساند می باشد.به طور مثال Resound LinX Quattro 9 RIC 62 به معنای پیشرفته ترین سمعک شارژی ریک در نسل لینکس کواترو می باشد.

اگر به دنبال یک سمعک شارژی هوشمند وایرلس در اندازه کوچک هستید مدل ریساند کواترو 61 برای شما مناسب تر می باشد اما اگر به به دنبال یک سمعک قوی تر که شارژی نباشد و ولوم تغییر صدا داشته باشد مدل ریساند کواترو لینکس 62 مناسب تر می باشد.

سمعک ریساند انزو کیو ReSound Enzo Q

 نسل انزو کیو ریساند تولید سال 2019 بوده و تنها به افرادی که درجه کم شنوایی شدید تا عمیق دارند توجه شده است.به همین دلیل تنها دو مدل پشت گوشی با نام های ReSound Enzo Q88 و ReSound Enzo Q98 تولید شده اند و خبری از سمعک های داخل گوشی (نامرئی) نیست.

هر کدام از این مدل ها در سه سطح کیفیتی 7،5 و 9 تولید شده اند که سطح 9 پیشرفته ترین سمعک و سطح 5 ارزان ترین سمعک در این نسل می باشد.

اما تفاوت این 2 مدل سمعک در نسل ریساند انزو کیو در چیست؟

تفاوت اصلی این 2 مدل سمعک در قدرت و توانایی آن ها در بلند کردن صدا است.مدل ریساند انزو کیو 98 سوپرپاور بوده و از باتری شماره 675 که قوی ترین باتری سمعک است تغذیه می کند.این سمعک برای کم شنوایی های بسیار شدید (عمیق) طراحی شده است.

اما مدل ریساند انزو کیو 88 یک درجه ضعیف تر و البته از نظر اندازه کوچک تر از مدل 98 می باشد. این سمعک برای کسانی که مشکل شنوایی متوسط تا شدید دارند طراحی شده است. شماره باتری این سمعک 13 می باشد.

در نسل ReSound Enzo Q پردازش صحبت های دیگران در همه جهات ارتقا یافته و توانایی حذف سوت به شدت افزایش یافته است.

اما در این نسل ریساند به صورت ویژه بر روی تکنولوژی حذف صداهای بلند ناگهانی مثل صدای کوبیدن لیوان بر روی میز کار شده است.

با کمک این تکنولوژی دیگر نباید صداهای ناگهانی بود به دلیل اینکه سیستم هوشمند سمعک سریعا این صداهای آزار دهنده را تشخیص داده و کاهش می دهد بدون اینکه کاربر سمعک متوجه و اذیت شود.

 سمعک های انزو کیو ریساند بر خلاف نسل قبلی یعنی لینکس کواترو قابلیت شارژ شدن ندارند و تنها از باتری های یکبار مصرف تغذیه می کنند.

تمامی سمعک های ریساند انزو کیو ضدآب و هوشمند بوده و قابلیت اتصال مستقیم به موبایل های اندروید و ios  را و تنظیم با اپلکیشن را دارند.

سمعک ریساند وان ReSound One

سمعک های ریساند مدل وان در سال 2020 به بازار شنوایی معرفی شدند. در این نسل ریساند سه مدل پشت گوشی ریک (سیم نازک) در سه سطح تکنولوژی تولید می شوند:

  • ReSound One RT61-DRW
  • ReSound One RT61-DRWC(شارژی)
  • ReSound One RT62-DRW

سمعک ریساند وان ReSound One

تمامی این سمعک ها قابلیت تغییر قدرت دارند و برای تمامی درجات کم شنوایی مناسب می باشند.

اما در سمعک های پشت گوشی نسل ریساند وان از چه تکنولوژی های جدیدی استفاده شده است؟

1-تکنولوژی جدید  M&RIE:

همیشه سمعک های پشت گوشی نسب به سمعک های داخل گوشی نامرئی یک نقطه ضعف بزرگ دارند و آن هم قرار گرفتن میکروفن(محل دریافت صدای محیط)بر روی سمعک و پشت لاله گوش است و این ممکن است در پیدا کردن موقعیت منبع صدا مشکل ایجاد کند.

در حالی که در حالت طبیعی صدا از طریق لاله گوش ما جمع اوری شده و سپس به درون مجرا و پرده گوش هدایت می شود.

در تکنولوژی جدید M&RIE این مشکل در سمعک های پشت گوشی حل شده است و با قرار گرفتن یک میکروفن کوچک در کنار بلندگوی سمعک کاربر می تواند صداها را طبیعی تر از قبل بشنود و تشخیص دهد.

2-باتری شارژی بهینه سازی شده:

نسل های قدیمی تر ریساند مثل لینکس کواترو زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز داشتند اما در سمعک های شارژی Resound One با یک شارژ در کمتر از 3 ساعت می توانید به مدت30  ساعت  از سمعک خود استفاده کنید.

انواع سمعک ریساند وان ReSound One

سمعک های داخل گوشی ریساند وان:

2 سال بعد یعنی در سال 2022 سمعک داخل گوشی ریساند وان  (Resound One custom hearing aid)با یک طراحی بسیار جذاب و منحصر  و در یک سطح تکنولوژی معرفی شد.

سمعک های داخل گوشی ریساند وان 3 ویژگی منحصر به فرد داشتند که توجه کم شنوایان را بسیار به خود جلب کردند:

1-ظاهر هندزفری شکل بودن سمعک

کمپانی دانمارکی ریساند به کمک شرکت جبرا تولید کننده هندزفری های بلوتوثی، این سمعک داخل گوشی را به گونه ای طراحی کرد که تفاوتی با هندزفری های رایج مورد استفاده نداشته باشد.

طراحی هندزفری شکل سمعک ریساند وان استقبال گسترده ای در میان کم شنوایانی داشت که از گذاشتن سمعک خجالت می کشیدند.

2-شارژی بودن

ظاهر  ایرپادی شکل سمعک داخل گوشی ریساند وان تنها دلیل محبوبیت این سمعک نیست،بلکه این مدل جزو اولین سمعک های داخل گوشی شارژی در دنیا می باشد.

در این سمعک داخل گوشی نیازی به باتری ندارید و با قرار دادن سمعک درون شارژر به مدت سه ساعت قادر خواهید بود به مدت یک شبانه روز کامل از آن استفاده کنید

3-قابلیت اتصال به موبایل:

سمعک داخل گوشی هوشمند شارژی با قابلیت اتصال به موبایل  یک سمعک کامل و به روز محسوب می شود.با این ویژگی شما می توانید دقیقا همانند یک هندزفری بلوتوثی سمعک ریساند وان خود را به موبایل متصل کرده و به اهنگ های درون موبایل خود گوش دهید یا به تماس های موبایل پاسخ دهید و بدون نیاز به قرار دادن موبایل بر روی گوش با دوستان خود تلفنی صحبت کنید.

سمعک ریساند کی ReSound Key:

سمعک های ریساند کی در سال 2021 در کپنهاگن دانمارک در دو مدل پشت گوشی و داخل گوشی به دنیا معرفی شدند.

مهمترین ویژگی سمعک ریساند، افزایش درک و فهم گفتار دیگران به میزان 50 درصد بیشتر از نسل های قبلی است.

در این نسل همانند نسل ریساند وان سمعک های داخل گوشی شارژی وایرلس با استایلی مدرن و جوان پسند دیده می شوند.

آیا سمعک های ریساند کی پاسخگوی تمام سلایق مراجعه کنندگان هستند؟

بله به دلیل اینکه تمامی انواع سمعک های  داخل گوشی و پشت گوشی در قدرت های مختلف و در 3 سطح تکنولوژی و همچنین در دو مدل شارژی و غیرشارژی  در این نسل در دسترس هستند.

سمعک های ریساند کی سه سطح کیفی 3 ،2 و 4 دارند کسانی که تمایل به استفاده از سمعک های قابل اتصال به موبایل دارند باید از خرید سطح 2 صرف نظر کنند و از رده های 3 و 4 که پیشرفته تر و البته گران قیمت تر هستند استفاده کنند.

سمعک ریساند کی ReSound Key

ویژگی های سمعک Resound Key:

صدای طبیعی:

معمولا در سمعک های دیجیتالی صداها به صورت دیجیتالی پردازش و پخش می شوند و به همین دلیل صدا برای کاربر سمعک همانند قبل طبیعی نیست (هرچند که این امر آزاردهنده نیست). اما در این نسل از سمعک های ریساند تکنولوژی Natural sound اضافه شده که صدای محیط طبیعی تر برای کاربر پخش می شود.

حفظ کیفیت در صداهای بلند:

سمعک های اولترا پاور که قوی ترین سمعک های دنیا محسوب می شوند کیفیت خود را در صداهای بلند از دست می دهند.اما در نسل کی ریساند با استفاده از سیستم Low Frequency Boost کیفیت صدا در شدت های بسیار بالا (تا 116 دسیبل) حفظ می شود.

کاهش نویز هوشمند:

تقریبا تمامی نسل های ریساند سیستم کاهش نویز هوشمند دارند اما در نسل ریساند کی از NoiseTracker II  استفاده شده است که نویز و سر و صدای محیط را با هوش مصنوعی کاهش می دهد تا کاربر راحت تر صحبت های دیگران را درک کند.

تطبیق با محیط جدید:

اینکه سمعک بتواند خود را با محیط جدید تطبیق دهد برای کاربر سمعک بسیار مهم است.به طور مثال اگر کاربر از خانه خارج و وارد خیابان می شود سمعک باید سریعا شلوغی خیابان را تشخیص داده و سیستم کاهش نویز خود را فعال کند تا کاربر احساس ارامش کند.

تکنولوژی DFS Ultra II نسل ریساند کی به صورت هوشمند و اتوماتیک در سریع ترین زمان ممکن بدون اینکه کاربر متوجه شود این تغییرات را اعمال می کند.

سمعک ریساند اومنیا (ReSound Omnia)

سمعک های اومنیا تولید سال 2022 و جزو جدیدترین و پیشرفته ترین سمعک های برند دانمارکی ریساند محسوب می شوند.

نسل اومنیا ترکیبی از تکنولوژی ارتقا یافته نسل وان و تنوع محصولات نسل کی می باشد.

سمعک های ریک ریساند در این نسل همانند نسل وان در سه مدل تولید می شوند:

  • ReSound Omnia RT61-DRW (باتری یکبار مصرف)
  • ReSound Omnia RT61-DRWC (شارژی)
  • ReSound Omnia RT62-DRW (باتری یکبار مصرف)

سمعک های داخل گوشی ریساند اومنیا شامل:

CIC: داخل گوشی

ITC: داخل کانال

ITE Half and Full shell:داخل لاله گوش

سمعک ریساند داخل گوشی

تمامی این سمعک های داخل گوشی هوشمند و ضدآب بوده و در مدل های ITE قابلیت اتصال به موبایل های اندروید و ios نیز وجود دارد.

هرکدام از مدل های ریساند سه رده کیفی دارد:

رده5: اقتصادی و پایه

رده 7: متوسط

رده 9: پیشرفته و گران قیمت

ویژگی های نسل ReSound Omnia:

 1. All-Around Directionality360

یک سیستم هوشمند ارتقا یافته که باعث بهبود فهم صحبت های دیگران در محیط های شلوغ می شود.

 با کمک این تکنولوژی صحبت های گوینده در تمام جهات اطراف شنونده (عقب، جلو یا طرفین شنونده) تشخیص داده شده و کمک سیستم جهت یابی میکروفن نویز های اضافی محیط حذف می شود تا شخص کم شنوا بدون مشکل صحبت های دیگران را در محیط های شلوغ درک کند.

2. M&RIE Technology

این تکنولوژی اولین بار در سمعک های RIC نسل وان ریساند معرفی شد که در نسل اومنیا به صورت پیشرفته تر ظاهر شده است. با کمک این تکنولوژی صداها به صورت طبیعی تر دریافت می شوند و جهت یابی منبع صدا برای شخص کم شنوا دقیق تر است.

Check My Fit.3:

خیلی از کاربران سمعک بعد از ترک کلینیک شنوایی سنجی اکسیر، نحوه صحیح گذاشتن سمعک بر روی گوش را فراموش می کنند.

گاها این اشتباه باعث سوت زدن سمعک می شود.با نصب اپلکیشن Smart 3D app می توانید از گوش خود عکس بگیرید و اپلکیشن موبایل اشتباه شما را نمایش می دهد و نحوه صحیح گذاشتن را به شما آموزش می دهد.

Check My Fit سمعک ریساند

سمعک ریساند نکسیا(ReSound Nexia)

جدیدترین سمعک ریساند نکسیا نام دارد که مدل های پشت گوشی آن در سال 2023 و سمعک های داخل گوشی در سال 2024 به بازار عرضه شدند.

اولین تحول در سمعک های ReSound Nexia کوچک شدن اندازه آن ها است،به طوری که سمعک های پشت گوشی ریک ریساند نکسیا 25 درصد کوچکتر از سمعک های ریک نسل های قبلی می باشند.

معمولا کوچکترین سمعک های پشت گوشی در دنیا متعلق به کمپانی سونوا و ویدکس دانمارک می باشند، به همین دلیل شرکت ریساند در این نسل در رقابت با سایر کمپانی ها در جهت کوچک کردن سمعک ها تلاش کرده است.

سمعک ریساند نکسیا(ReSound Nexia)

سه ویژگی مهم در سمعک های ریساند نکسیا:

1- Bluetooth LE 5.2 and Auracast

سمعک های ریساند نکسیا برای اولین بار در دنیا از این تکنولوژی جدید بلوتوثی استفاده کرده اند.تکنولوژی که به کمک آن می توانید در یک محیط عمومی مثل کنفرانس سمعک خود را به منبع پخش صدا متصل کنید.

الیته این تکنولوژی برای یک نفر ساخته نشده بلکه برای تعداد زیادی از مردم که تمایل دارند با هندزفری یا سمعک خود به یک منبع پخش صدا متصل شوند ساخته شده است.

تصور کنید که سر یک کلاس استاد دانشگاه یک ویدیو را در لپتاپ خود پخش می کند و دانشجویان تمایل دارند با سمعک یا هندزفری خود به آن لپتاپ متصل شوند تا از طریق گوشی خود بشوند.بنابراین در اینجا ما به این تکنولوژی نیاز خواهیم داشت که لازمه آن داشتن سمعکی است که از بلوتوث 5.2 پشتبانی کند.

بنابراین اگر سینما،تئاتر یا کلاس دانشگاهی که از این نوع بلوتوث انرژی پایین استفاده کند می تواند توسط سمعک نکسیای شما ساپورت و شناسایی شود.

CROS/BiCROS system-2:

این سیستم برای کسانی طراحی شده که فقط شنوایی یک گوش آن ها آسیب دیده است یا یک گوش آن ها بسیار آسیب بده و گوش دیگر تقریبا سالم است.

با کمک سمعک کراس ریساند جهت یابی و درک صدا در کم شنوایی یک طرفه بهبود می یابد.

Smart App-3

اپلکیشنی که با نصب و اتصال آن به سمعک کار شما را بسیار آسان می کند.با کمک این اپلکیشن کاربر سمعک می تواند تغییرات بسیار وسیعی را به دلخواه بر روی سمعک خود انجام دهد و تعداد دفعات مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی اکسیر را کاهش می دهد.

شما می توانید جهت دریافت صدا را تغییر دهید یا نویز به درون گوش خود ارسال کنید تا صدای وزوز گوش شما دیگر قابل شنیدن نباشد.

شما حتی می توانید موقعیت سمعک گم شده خود را بر روی اپلکیشن مشاهده کنید.

اسمارت اپ سمعک ریساند

انواع سمعک های Nexia:

پشت گوشی ها:

  • Nexia Micro RIE: اندازه کوچک و شارژی مناسب کم شنوایی فرکانس بالای متوسط
  • Nexia Micro RIE CROS: شارژی و مناسب برای کم شنوایی های یک طرفه
  • Nexia RIE 61: غیر شارژی و دارای باتری یکبار مصرف 312،مناسب افت شنوایی فرکانس بالای متوسط
  • Nexia RIE 62: سمعک پشت گوشی ریک غیر شارژی،وایرلس،ضدآب و هوشمند،مناسب کم شنوایی های فرکانس بالای شدید
  • Nexia BTE 77: شارژی، وایرلس، هوشمند و ضدآب، مناسب برای کم شنوایی های ملایم تا شدید
  • Nexia BTE 88: شارژی، وایرلس، هوشمند و ضدآب، مناسب برای کم شنوایی های شدید تا خیلی شدید (عمیق)

سمعک های داخل گوشی:

CIC: غیر شارژی و غیر وایرلس، دارای باتری قابل تعویض شماره ده،اندازه کوچک

ITC و ITE: شارژی،وایرلس، اندازه بزرگ و شبیه به هندزفری

انواع سمعک داخل گوشی ریساند

سمعک های نکسیا ریساند به عنوان ضدآب ترین سمعک های حال حاضر در دنیا معرفی شده اند و همچنین در مقابل تعرق تا حدود زیادی مقاومت دارند.

بنابراین اگر در مناطق پر بارش مثل شمال کشور زندگی می کنید حتما به توانایی ضدآب بودن سمعک خود دقت کنید.

سمعک های پشت گوشی نسبت به سمعک های داخل گوشی ضدآب تر هستند بنابراین کسانی که خیلی به این نکته توجه دارند بهتر است که از سمعک های پشت گوشی ریساند در کلینیک شنوایی سنجی اکسیر اقدام کنند.

در این نسل سیستم کاهش نویز،حذف سوت و سرعت تغییر و تطبیق سمعک در محیط های مختلف به طور قابل توجهی ارتقا یافته است.

سمعک های خارج از تولید ریساند:

سمعک هایی که در بین سال های 2008 و 2017  توسط کمپانی ریساند تولید می شدند و اکنون از چرخه تولید خارج شده اند:

  • سمعک ریساند اسپارکس (ReSound Sparx) سال 2008
  • سمعک ریساند آلرا  (ReSound Alera) سال 2010
  • سمعک ریساند ورسو (ReSound Verso) سال 2012
  • سمعک ریساند لینکس (ReSound LiNX) سال 2013
  • سمعک ریساند انزو (ReSound ENZO) سال 2014
  • سمعک ریساند لینکس 2 (ReSound LiNX2) 2015
  • سمعک ریساند انزو 2 (ReSound ENZO2) سال 2016
  • سمعک ریساند لینکس سه بعدی (ReSound LiNX3D)سال 2017

قیمت سمعک ریساند:

قیمت سمعک ریساند به چند عامل بستگی دارد:

1-تکنولوژی:

هرچقدر که تکنولوژی سمعک پیشرفته تر باشد قیمت سمعک بالاتر می رود.به طور مثال قیمت سمعک های ریساند نکسیا به دلیل جدید بودن و به روز بودن بالاتر از نسل هایی قدیمی تر همچون وان و انزو می باشند.

در یک نسل هم سمعک ها با رده های مختلف وجود دارند به طور مثل در نسل نکسیا قیمت سمعک رده 5 ارزان تر از سمعک رده 9 می باشد.

2-ظاهر سمعک:

معمولا قیمت سمعک های داخل گوشی کمی بالاتر از سمعک های پشت گوشی هم رده خود می باشند به دلیل اینکه سمعک های داخل گوشی مونتاژی و سفارشی برای شخص ساخته می شود اما سمعک BTE پیش ساخته و تولید کارخانه می باشد.

3-خدمات کلینیک:

خدمات کلینیک سمعک از جمله مدت زمان و نحوه گارانتی سمعک،خدمات پس از فروش، کیفیت دستگاه های مورد استفاده در کلینیک، تجربه و مهارت متخصص شنوایی در تنظیم سمعک، همگی بر روی قیمت سمعک تاثیر گذار هستند.