وبلاگ

بهترین سمعک برای چسبندگی استخوانچه گوش

بهترین-سمعک-اتواسکلروزیس

فهرست مطالب

اتواسکلروزیس(چسبندگی استخوانچه های گوش)چیست؟

اتواسکلروزیس یک نوع بیماری است که در آن استخوانچه رکابی به دلیل ترشح بیش از حد استخوان و کلیسم به حلزون گوش می چسبد. در حالت عادی استخوانچه رکابی به عنوان یک پل متحرک بین پرده و حلزون گوش عمل می کند. این استخوان بسیار کوچک باید بتواند همانند پیستون ماشین حرکت کند، در غیراینصورت کم شنوایی به وجود می آید. در اتواسکلروزیس این استخوانچه به دلیل چسبیدن به حلزون نمی تواند حرکت پیستونی داشته باشد و در نتیجه صدا ضعیف به حلزون گوش منتقل می شود. از آنجایی که خیلی از مبتلایان به دنبال خرید سمعک نامرئی برای چسبندگی استخوانچه خود هستند، پس از خواندن این مقاله می توانند بهترین سمعک برای بیماری اتواسلکروزیس را انتخاب کنند.

سمعک اکسیر

شنوایی‌سنجی آنلاین 100 معتبر

شنوایی‌سنجی آنلاین را در کمتر از ۵ دقیقه انجام دهید

علائم چسبندگی استخوانچه گوش

چسبندگی گوش سه تا علامت اصلی دارد:

  •  کم شنوایی و مشکل در درک گفتار
  • وزوز یا شنیدن هرنوع صدا در گوش
  • سرگیجه و عدم تعادل

راه تشخیص چسبندگی استخوانچه های گوش

بهترین راه تشخیص چسبندگی استخوانچه گوش، آزمایش شنوایی سنجی و سی تی اسکن می باشد. تمامی جراحان گوش بر اساس این دو آزمایش تصمیم گیری می کنند.


مطالعه بیشتر: شنوایی سنجی و سمعک در انقلاب


درمان چسبندگی استخوانچه های گوش

درمان اتواسکلروزیس

چسبندگی استخوانچه گوش درمان دارویی ندارد و تنها راه درمان آن جراحی می باشد. طی جراحی چسبندگی استخوانچه های گوش میانی، استخوانچه رکابی خارج می شود و بجای آن یک پروتز قرار می گیرد که در پزشکی به آن استاپدکتومی می گویند.

آیا جراحی یک درمان 100 درصدی برای چسبندگی استخوانچه محسوب می شود؟

خیر. جراحی چسبندگی استخوانچه گوش به دلیل پیچدگی آن و شرایط آناتومیکی بیمار و عدم رعایت احتمالی مراقبت های بعد جراحی توسط بیمار و همچنین تجربه جراح ممکن است با شکست مواجه شود.

بهترین راه درمان چسبندگی استخوانچه گوش بدون جراحی

چسبندگی استخوانچه بیماری خطرناکی نیست و در اکثر مواقع در صورت عدم جراحی مشکل خطرناکی برای شخص به وجود نمی آید. به هردلیلی بیمار تمایلی به استفاده از جراحی نداشته باشد، می تواند از سمعک نامرئی استفاده کند. شخص بدون اینکه تحت عمل جراحی قرار بگیرد می تواند به خوبی صداهای اطراف را بشنود بدون اینکه کسی متوجه شود که از سمعک استفاده می کند. کسانی که درمورد کیفیت سمعک شک و تردید دارند می توانند از ضمانت قابلیت مرجوع سمعک های کلینیک اکسیر استفاده کنند تا با خیال راحت اقدام به خرید سمعک برای چسبندگی گوش خود کنند. در صورت نیاز، امکان تجویز سمعک در منزل نیز توسط متخصصان شنوایی‌سنجی کلینیک اکسیر فراهم است.

بهترین سمعک ها برای چسبندگی استخوانچه گوش

کم شنوایانی که گزینه جراحی را رد می کنند، پیگیر خرید بهترین سمعک برای چسبندگی استخوانچه گوش می شوند. کلینیک اکسیر به عنوان یکی از مجهزترین و بهترین شنوایی سنجی های در غرب تهران ، با توجه به ویژگی های این کم شنوایی مناسب ترین گزینه ها را برای این افراد انتخاب می کند تا بیشترین رضایت ممکن را داشته باشند.

توجه داشته باشید که در چسبندگی استخوانچه عصب سالم است و فقط استخوان ها درگیر هستند. به همین دلیل افراد مبتلا، بیشترین رضایت را از سمعک دارند، چرا که پیش زمینه رضایت از سمعک داشتن یک عصب سالم است.
در ادامه 5 دسته از بهترین سمعک های جهان برای کم شنوایی ناشی از اتواسکلروزیس را به شما معرفی خواهیم کرد:

1. سمعک های هوشمند:

اولین سمعک مناسب برای چسبندگی استخوانچه گوش، سمعک دیجیتال هوشمند می باشد. در سمعک های آنالوگ و دیجیتریم بیمار مجبور است که صدای سمعک را هرچند وقت یکبار با دست کم و زیاد کند. اما در سمعک های هوشمند و فراهوشمند نیازی به اینکار نیست و سمعک به صورت خودکار تمام پردازش های لازم را انجام می دهد. علاوه بر این سمعک های هوشمند قادر هستند که به اپلکیشن موبایل متصل شوند و تعداد قدم ها و ضربان قلب شما را بر روی اپلکیشن نمایش دهند. سمعک های هوشمند وایرلس قابلیت اتصال به موبایل را نیز دارند و می توانند تبدیل به هندزفری یا ایرپاد شوند. از آنجایی که سن ابتلا به اتواسکلروزیس دهه 20 تا 40 زندگی می باشد، این تکنولوژی می تواند یک گزینه جذاب برای کاربران باشد.

از سال 2024 جدیدترین سمعک های هوشمند در جهان با عنوان سمعک های هوش مصنوعی وارد بازار شدند. از جمله این سمعک ها:

  •  سمعک فوناک انفنیو
  •  سمعک ویدکس الور
  •  سمعک سیگنیا(زیمنس)استایلتو آی ایکس

2. سمعک های نامرئی:

با وجود اینکه در سال های اخیر فرهنگ استفاده از سمعک به شدت افزایش پیدا کرده است، اما متاسفانه هنوز بسیاری از کم شنوایان از ظاهر سمعک خجالت می کشند و به دنبال خرید سمعک نامرئی و کم دید برای چسبندگی استخوانچه گوش می باشند. البته این یک سلیقه شخصی است و به همین دلیل به عنوان متخصص شنوایی همیشه به انتخاب مراجعه کننده های کم شنوا احترام می گذاریم.به همین دلیل در ادامه یک لیست از بهترین سمعک های داخل گوشی برای کم شنوایی چسبندگی استخوانچه را معرفی می کنیم:

 سمعک نامرئی اتیکن اون Oticon Own IIC

یک سمعک هوشمند نامرئی دانمارکی با ظرافت بسیار بالا که برای اکثر مجراهای گوش به صورت کوچک و سفارشی ساخته می شود.قیمت سمعک نامرئی اتیکن اون از 24 میلیون الی 55 میلیون تومان می باشد.

 سمعک نامرئی سیگنیا سیلک آی ایکسSignia Silk IX

سمعک Signia Silk Charge&go IX یک سمعک آماده نامرئی ساخت آلمان بوده که به دلیل عدم نیاز به قالب گیری برای یک سری از کم شنوایان جذابیت خاص خود را دارد.

سمعک نامرئی یونیترون بلو 1 (Unitron Insera IIC Blu1)

سمعک unitron Blue نیز یک سمعک بسیار کوچک با شفافیت صدای بالا است که برای کسانی که افت شنوایی ملایم تا متوسط دارند، بسیار مناسب است. قیمت سمعک یونیترون برای چسبندگی استخوانچه گوش از 22 میلیون الی 65 میلیون تومان می باشد.

سمعک نامرئی ریساند نکسیا 9

اگر به دنبال خرید سمعک کوچک با تکنولوژی پیشرفته حذف سوت هستید بدون شک ریساند دانمارک باید اولویت اول باشد. قیمت سمعک نامرئی ریساند اصل دانمارک از 19 میلیون تومان آغاز می شود.

سمعک نامرئی فوناک ویتوس پلاس

سمعک توگوشی فوناک ویتوس پلاس یک گزینه بسیار مناسب برای افرادی است که به دنبال خرید سمعک ارزان هستند. ویتوس پلاس یکی از اقتصادی ترین سمعک های نامرئی شرکت فوناک سوئیس محسوب می شود که بسیار ظریف و کم دید است. قیمت سمعک ویتوس پلاس بین 16 تا 19 میلیون تومان می باشد.

3. سمعک های ریک

تعدادی از کم شنوایان مبتلا به اتواسکلروزیس دچار تنگی مجرای گوش هستند و به همین دلیل نمی توانند از سمعک های نامرئی استفاده کنند. اگر این افراد همزمان نسبت به ظاهر سمعک حساس باشند آیا باید از سمعک صرف نظر کنند؟
پاسخ خیر است. خرید سمعک ریک بهترین گزینه برای این افراد است چرا که هم دید بسیار کمی دارد و هم برای کانال های تنگ گوش بسیار مناسب می باشد. سمعک ریک یک نوع سمعک پشت گوشی است که بجای شلنگ و قالب فقط از یک سیم نازک استفاده می شود

 سمعک شارژی ریک ویوانتی(Unitron Moxi V-R

این سمعک با اندازه یک و نیم سانتی خود یکی از کوچکترین سمعک های RIC در جهان محسوب می شود. علاوه بر این از آنجایی که یک سمعک شارژی است، برای کسانی که به خرید و تعویض باتری علاقه ندارند، بسیار مناسب است. قیمت سمعک ریک یونیترون مدل ماکسی ویوانتی از 15 میلیون تومان آغاز می شود.

 سمعک فوناک تراپلاس

تراپلاس یک سمعک سیم نازک ارزان قیمت در برند سوئیسی فوناک محسوب می شود. این سمعک وایرلس است و قادر است به انواع گوشی های همراه متصل شده و تبدیل به هندزفری شود.

سمعک های پشت گوشی

به دو دسته از کم شنوایان مبتلا به چسبندگی استخوانچه گوش توصیه می شود که سمعک پشت گوشی یا BTE استفاده کنند:

  • افرادی که سالمند هستند
  • افرادی که علاوه بر اینکه استخوانچه های آن ها به هم چسبیده است دارای عصب گوش ضعیفی نیز هستند که به این نوع کم شنوایی ایجاد شده ترکیبی یا Mix می گویند.

سمعک مناسب سالمندان از نوع BTE یا پشت گوشی می باشد چرا که به راحتی از گوش نمی افتد و گم نمی شود و همچنین استفاده از آن بسیار راحت تر است. البته این در حد یک توصیه پزشکی است و سالمندان اگر به هر دلیلی علاقه به استفاده از سمعک BTE نداشته باشند، می توانند از سمعک داخل گوشی استفاده کنند.

افرادی که علاوه بر چسبندگی استخوانچه عصب گوش ضعیفی نیز دارند یک کم شنوایی دیگر به آن ها اضافه می شود و درنتیجه سخت تر می شنوند (تصور کنید که یک شخص هم دچار پیرگوشی باشد و هم چسبندگی این یعنی به صورت همزمان دچار دو نوع کم شنوایی است).

بنابراین سمعک های نامرئی یا داخل گوشی ممکن است قدرت کافی برای بلند کردن صدا برای این افراد را نداشته باشند، چرا که این نوع سمعک ها اندازه کوچکی دارند و در تقویت صدا محدودیت دارند. بنابراین بهترین سمعک برای این افراد مدل پشت گوشی یا BTE می باشد، به این دلیل که قدرت زیادی در بلند کردن صدا دارند.

بهترین سمعک های پشت گوشی برای چسبندگی گوش:

سمعک جت1 اتیکن پشت گوشی Oticon Jet 1 BTE:

یک سمعک ارزان دانمارکی که پکیجی از بهترین تکنولوژی ها برای بهبود کم شنوایی است. این سمعک برای کم شنوایی های شدید مناسب است.

 سمعک اتیکن اکسید 3 مدل پشت گوشی سوپرپاور Oticon Xceed 3 BTE SP:

سمعک اتیکن اکسید یک گزینه مناسب برای کم شنوایی ترکیبی انتقالی می باشد چرا که علاوه بر قدرت زیاد در بلند کردن صدا، طول عمر زیادی نیز دارد.

سمعک پشت گوشی فوناک نایدا پارادایس

بهترین سمعک پشت گوشی برای کم شنوایی ترکیبی فوناک نایدا پارادایس می باشد. فوناک نایدا پارادایس علاوه بر قدرت و طول عمر زیاد قابلیت تبدیل شدن به هندزفری و بهبود مکالمات تلفنی را نیز دارد.

5. سمعک های عینکی یا استخوانی:

The best hearing aid for ossicular adhesions

دو دسته از افراد مبتلا به چسبندگی استخوانچه گوش نمی توانند از سمعک های مرسوم داخل گوشی و پشت گوشی استفاده کنند:

  • افرادی که دچار پارگی پرده گوش هستند. (این افراد می توانند از سمعک های پشت گوشی استفاده کنند اما توصیه می شود که از سمعک عینکی استفاده کنند. در سمعک استخوانی یا عینکی چون مجرای گوش مسدود نمی شود، خطر عفونت گوش کاهش می یابد.)
  • افرادی که دچار اختلال مادرزادی آنوشیا هستند.

آنوشیا اختلالی است که در آن شخص به صورت مادرزادی فاقد مجرای گوش است. البته این مشکل تا حدود زیادی درمان جراحی دارد، اما اگر کسی به هر دلیلی درمان نشده باشد نمی تواند از سمعک های مرسوم استفاده کند، چرا که مجرای گوشی وجود ندارد. تنها راه حل بازگشت شنوایی در این افراد استفاده و خرید سمعک استخوانی می باشد.

بهترین سمعک عینکی و استخوانی برای چسبندگی گوش:

سمعک عینکی برند بی اچ ام مدل کانتکت استار ایو1

این سمعک به شکل عینک ساخته شده و دسته آن شبیه یک ویبراتور عمل می کند که استخوان پشت لاله گوش را مرتعش می کند. با ورود صدا به میکروفن دسته سمعک مرتعش شده و حلزون به صورت مستقیم تحریک می شود بدون اینکه نیاز باشد صدایی از پرده گوش و استخوانچه ها عبور کند.

سمعک عینکی زیبایی خاص خود را دارد اما برای هر نوع درجه کم شنوایی قابل استفاده نیست و قبل از آن باید با متخصص شنوایی مشورت شود.

سمعک استخوانی چسبی MED_EL ADHEAR

تا چند سال پیش سمعک های استخوانی کاشتنی بودند. به این معنی که برای قراردادن سمعک استخوانی بر روی جمجه نیاز به جراحی بود. اما در چند سال اخیر شرکت اتریشی Med_EL یک سمعک استخوانی تولید کرده که نیاز به جراحی ندارد و با کمک یک چسب محکم پشت لاله گوش قرار می گیرد. این سمعک برای کسانی تولید شده که شرایط استفاده از سمعک های مرسوم را ندارند. قیمت سمعک استخوانی بین 1600 الی 2200 دلار آمریکا می باشد.

اشتراک گذاری

مقالات مرتبط

با ما در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.